Şenes Erzik'ten şok karar!
Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu başkan adaylığı için UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ismi üzerinde anlaştı. Ancak Erzik'in teklifi kabul etmeyeceği öğrenildi.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Ankara'da toplantı yaptıktan sonra UEFA ile görüşen Şenes Erzik, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için aday olmama kararı aldı.
ATA AKSU HAZIR KITA
Erzik'in görevi kabul etmemesinin ardından en güçlü aday, uzun yıllar Haluk Ulusoy yönetimindeki TFF’de 2'nci başkanlık yapan Ata Aksu oldu.
Bir dönem Gaziantepspor Kulübü Başkanlığı da yapan, TBMM’de milletvekilliği görevinde de bulunan Aksu’nun hem hükümet çevrelerince sevildiği, hem de Bank Asya, 2 ve 3’üncü Lig’den 175 kongre üyesinin desteğini aldığı öğrenildi.
Adı geçen kulüplerin Ata Aksu isminde birleştiği ve kendisini aday olarak destekleyeceği ifade edildi.
Bilindiği gibi Aksu, TFF’de görev yaptığı dönemde FIFA ve UEFA ile ilişkileri yönetmiş, başarılı işlere imza atmıştı.
Kaynak:
YORUMLAR
- Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.











YORUM EKLE