Bayıltan kros yarışları

17 Şubat 2012 Cuma 17:21
bayiltan-kros-yarislari--

Sivas’ta yoğun kar yağışı altında ve soğuk havada yapılan okullararası kros yarışlarında sporcular zorlanırken, bazıları da bayıldı.

 16 ilden gelen 553 sporcunun katıldığı okullar arası kros grup yarışları, Sivas’ta fuar alanı spor parkında yapıldı. Yarışlar kızlar ve erkekler dalında küçükler, yıldızlar ve gençler olmak üzere üç kategoride gerçekleştirildi. Sporcular kategorilerine göre bin ve 5 bin metrelik parkuru koştu.

Öğrenciler soğuktan baygınlık geçirdi

Soğuk ve kar yağışı altında yapılan yarışlarda özelikle şehir dışından gelerek yarışmalara katılan kızların zorlandıkları gözlenirken, varış noktasına ulaşan bazı sporcular da soğuk ve yorgunluk nedeniyle bayıldı. Bayılan sporculara yarış alanında bulunan 112 Acil Servis görevlileri ambulans içerisinde müdahale etti.

KAR VE SOĞUK ZORLADI

Yarışmaya katılan sporcular; soğuk hava, kar yağışı ve karla kaplı zemin nedeniyle güçlükle koştuklarını, bu koşuların kendilerini çok zorladığını belirtti. Yarışların olumsuz hava koşullarında yapılmamasını istediler.


Kaynak:


YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

  • Sonrakiler
  • Öncekiler

ÇOK OKUNANLAR

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

GÜNÜN HABERLERİ